Det er mange måter du kan støtte arbeidet vårt på…

Du kan lese innholdet på nettsiden vår eller dele siden med noen som du tror trenger det. Du kan føle oss på sosiale medier, Facebook eller Instagram.

Du kan delta på et av kursene våre for å lære å bli en førstehjelper ved selvmordsfare slik at du kan føle deg bedre rustet til å hjelpe andre.

Du kan også velge å gi en pengegave nedenfor. Vi er en stiftelse og alle bidrag brukes direkte til selvmordsforebyggende arbeid i henhold til vedtektene våre.


Du kan VIPPSe ELPIS på 646649 eller konto nummer 4295 24 08075

Engangs gave

Vil du vil gi en engangsgave, så VIPPS oss på nummer  646649. 

Fjern

Fast gave hver måned

Du kan også støtte arbeidet vårt med en fast pengegave hver måned. Da vil du automatisk få tilsendt oppdateringer fra oss om hva vi og andre arbeider med for å forebygge selvmord. Du kan selvsagt melde deg av disse oppdateringene hvis du ikke vil ha dem.

Testamentarisk gave

Det er mange gode grunner til å skrive testament. Du får en mulighet til å gi framtidige gaver til mennesker du er glad i – eller til en sak som står ditt hjerte nær.

Med en testamentarisk gave til ELPIS vil du bidra til selvmordsforebyggende arbeid også etter at du selv har gått bort.

Mange tror at man må testamentere bort store summer for at det skal bety noe, men alle bidrag, små og store, er med på å gjøre en forskjell. En testamentarisk gave går uavkortet til stiftelsens arbeid.

Å sette opp et testament trenger ikke være vanskelig, og du kan skrive det selv. For at et testament skal være gyldig i både form og innhold må riktignok visse formalkrav følges. Det kan derfor være fornuftig å søke bistand fra advokat.  Les mer på Det gode testament: Hvordan opprette et testament

HAR DU SPØRSMÅL?